B. map, Learning Task 1: Choose the letter of the correct answer in each statement, below. Write your answers in your notebook., 1. A, is a diagram that shows the relation between variable quantities,, typically of two variables, each measured along a pair of axes at right, angles., A. flowchart, B. table, C. graph D. map, 2. A , also called a matrix, is an orderly arrangement of quantitative, data in columns and rows., A. table, C. graph, D. flowchart, 3. A, uses pictures to represent a particular number of items., A. graph, B. flowchart C. diagram, D. pictogram, 4. A, shows you how numbers have changed over time. They are used, when you have data that are connected, and to show trends, i.e. average night, time temperature in each month of the year., A. bar graph, B. pictogram, C. line graph, D. pie chart, 5. A, shows you how a whole is divided into different parts. You might, for, example, want to show how a budget had been spent on different items in a, particular year., A. pie chart, B. bar graph, C. line graph, D. flowchart, 6. A, is a graphical representation of data, quantities or numbers using, bars or strips. It is used to compare and contrast numbers, frequencies or other, measures of distinct categories of data., A. pie chart, B. bar graph, C. line graph, D. flow chart, 7. A, shows the sequence of movements or actions of people or things, involved in a complex system or activity., A. pie chart, B. flowchart, C. line graph D. bar graph, 8. A, is a collection of data showing the spatial arrangement or, distribution of something over an area., A. table, B. graph, C. flowchart, 9., provide a title, short explanation, or a description accompanying an, illustration or a photograph., A. Maps B. Captioned graphics C. Tables D. Surface diagrams, 10. _, can show trends and cycles and make the information, easier to visualize., A. Graphs and charts C. Surface diagrams and tables, B. Pictograms and maps D. Captioned graphics and diagrams, D. map

Posted on


B. map


Learning Task 1: Choose the letter of the correct answer in each statement
below. Write your answers in your notebook.
1. A
is a diagram that shows the relation between variable quantities,
typically of two variables, each measured along a pair of axes at right
angles.
A. flowchart
B. table
C. graph D. map
2. A , also called a matrix, is an orderly arrangement of quantitative
data in columns and rows.
A. table
C. graph
D. flowchart
3. A
uses pictures to represent a particular number of items.
A. graph
B. flowchart C. diagram
D. pictogram
4. A
shows you how numbers have changed over time. They are used
when you have data that are connected, and to show trends, i.e. average night
time temperature in each month of the year.
A. bar graph
B. pictogram
C. line graph
D. pie chart
5. A
shows you how a whole is divided into different parts. You might, for
example, want to show how a budget had been spent on different items in a
particular year.
A. pie chart
B. bar graph
C. line graph
D. flowchart
6. A
is a graphical representation of data, quantities or numbers using
bars or strips. It is used to compare and contrast numbers, frequencies or other
measures of distinct categories of data.
A. pie chart
B. bar graph
C. line graph
D. flow chart
7. A
shows the sequence of movements or actions of people or things
involved in a complex system or activity.
A. pie chart
B. flowchart
C. line graph D. bar graph
8. A
is a collection of data showing the spatial arrangement or
distribution of something over an area.
A. table
B. graph
C. flowchart
9.
provide a title, short explanation, or a description accompanying an
illustration or a photograph.
A. Maps B. Captioned graphics C. Tables D. Surface diagrams
10. _
can show trends and cycles and make the information
easier to visualize.
A. Graphs and charts C. Surface diagrams and tables
B. Pictograms and maps D. Captioned graphics and diagrams
D. map

Answer:

1.C

2.A

3.D

4.C

5.A

6.B

7.B

8.C

9.B

10.A

Explanation:

I hope this question

Leave a Reply

Your email address will not be published.